musical

Deventer Jeugd Musical

The Wiz


za 20 juni 2020   Grote zaal

19:00 - 21:30 uur

Bestel snel


zo 21 juni 2020   Grote zaal

14:00 - 16:30 uur

Bestel snel


Familievoorstelling voor jong en oud

Dorothy wordt door een storm van huis geblazen en komt terecht in het wonderlijke land van Oz. Ze wil graag naar huis! Ze moet de gele weg volgen om naar de Wizard of Oz te gaan, die haar kan helpen thuis te komen. Onderweg ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder brein, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen trekken ze verder, in de hoop huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf te vinden. 

De musicals die de Deventer Jeugdmusical al ruim vijftig jaar op de planken zet, zijn een begrip in Deventer en omgeving. De kwaliteit van de uitvoeringen is ongelooflijk. Vijftig kinderen en talloze vrijwilligers doen niet onder voor hun professionele collega’s. Bovendien spat het plezier er vanaf. Dus iedereen in Deventer en verre omstreken moeten ook deze familievoorstelling bij willen wonen. Laat je verrassen!

Website: Deventer Jeugd Musical

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: