musical amateur

Deventer Jeugd Musical

Peter Pan, het echte verhaal (5+)


za 24 juni 2023   Grote zaal

19:00 uur

Laatste kans


zo 25 juni 2023   Grote zaal

14:00 uur

Laatste kans


Elk jaar voeren de talenten (8 tot 18 jaar) van de Deventer Jeugd Musical een spetterende familievoorstelling op. Vlieg mee en ontdek het echte verhaal van Peter Pan, gebaseerd op het boek van J.M. Barrie uit 1911.

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy vertelt haar broertjes John en Michael iedere avond prachtige verhalen die zich afspelen op hun eigen fantasie-eiland.
Op een avond vliegen Peter Pan en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen.  Peter is weg van Wendy, omdat ze zulke mooie verhalen vertelt en vraagt of ze meegaat naar Nimmerland. Samen met haar broertjes gaat Wendy mee. Ze vliegen over de stad: op weg naar Nimmerland.  Daar ontmoeten ze de Verloren kinderen en staan ze oog in oog met wrede piraten en heldhaftige indianen. Nimmerland blijkt mooi en spannend tegelijk, het is een plek waar kinderen niet opgroeien. Hier komen ze erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!

Website: Deventer Jeugd Musical

Ook interessant voor jou: