Deventer op Stelten


vr 7 juli t/m zo 9 juli 2017

Deventer Schouwburg

Niet reserveerbaar


Deventer is één groot theater met ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad en locaties rondom het centrum. Het grootste theaterfestival van Oost-Nederland vindt plaats van vrijdagavond 7 t/m zondagmiddag 9 juli. Ook in de Deventer Schouwburg zijn dit jaar verschillende voorstellingen, zowel in de grote zaal als in de kleine zaal.

Door de specifieke vorm en artistieke kwaliteit is ‘Deventer Op Stelten’ uitgegroeid tot toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Het programmeren van voorstellingen op hoog niveau, zowel in letterlijke als figuurlijke zin, maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals.

Van hoogstaand buitentheater tot openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, van theater op stelten tot spektakel op hoog niveau, van humoristische tot meer ingetogen acts.

Het festival is jaarlijks in juli en wordt door ruim 120.000 bezoekers beleefd als een bijzonder, toegankelijk, feestelijk en hoogstaand cultureel festival. In 2016 vond met veel succes de 20e editie plaats. De toegang is gratis. Voor een enkele voorstelling zijn tickets nodig. Meer info:l