jeugd & familie

Dirk Scheele

Pepernotenpret (3+)


zo 24 november 2019   Grote zaal

11:00 uur

Bestel snel


  • Vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Sinterklaas en de Pieten
  • Nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes door de Pieten-rock-'n-rollband 
  • Na afloop Meet & Greet met Dirk, Sinterklaas en de Pieten in de foyer

We gaan volop swingen tijdens dit gezellige Sinterklaasfeest! De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van kinderpopster Dirk Scheele. En misschien kun je samen met Dirk ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 3 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Ook interessant voor u: