Deventer Jeugd Musical

De Piratenkoningin


za 18 juni 2022   Grote zaal

19:00 uur

Bestel snel


zo 19 juni 2022   Grote zaal

14:00 uur

Bestel snel


Laat je betoveren door de mooie liedjes, de prachtige kostuums en een verhaal dat je aan het denken zet.

Elk jaar voeren de talenten (8 tot 18 jaar) van de Deventer Jeugd Musical een spetterende familievoorstelling op. Dit jaar kun je genieten van het spannende verhaal DE PIRATENKONINGIN. 

De piratenkoningin speelt zich af in het Ierland van de 16e eeuw. Grace O’Malley, een jongedame van 16 jaar, is de dochter van een clan-hoofd. Ze is gek op de zee, op zeilen, op de kliffen van de Ierse kust en vooral op het piratenleven. Van haar vader heeft ze een boot gekregen en ze is vaak dagen op zee.

De eeuwige strijd tussen Ierland en Engeland vlamt op als de Engelsen de Ierse clans willen overmeesteren. De vader van Grace probeert er op allerlei manieren voor te zorgen dat hij aan de macht blijft. Hij is zelfs bereid zijn dochter te laten trouwen met de zoon van een ander clan-hoofd.

In een verhaal vol van passie en strijd wordt Grace gedwongen om keer op keer moeilijke keuzes te maken. Voor haar, maar ook voor Ierland. Haar avonturen brengen haar zelfs naar de overkant van de Ierse zee, tot bij de Koningin van Engeland. Maar zal Grace in staat zijn om haar geliefde vaderland te redden?

Ook interessant voor jou: