cabaret

Dolf Jansen

Beeldenstorm - Oudejaars 2018


vr 30 november 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Humor, poëzie en publieksparticipatie

'Beeldenstorm', zo heet de voorstelling. Omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels) van Oud-Hollandsche Helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Of gewoon racisten waren, massamoordenaars, tuig in een pofbroek. Blijven standbeelden en borstbeelden staan en, vooral, wat leren we van onze geschiedenis?

Maar de oudejaars 2018 gaat ook over wat we elke dag, 24/7, over ons heen krijgen, via oude en nieuwe media, socials en a-socials, fake news outlets, de schermpjes van phone en tablet en natuurlijk de tweets van bevriend staatshoofd D. Trump. Eén van de meest intelligente en goedgebouwde mannen in het Witte Huis.

“Prachtig, op het randje van briljant. (…) Geweldige, puur dodelijke grappen tekenen zijn geslepenheid en de contrasten die hij uitvent." | Dagblad van het Noorden over een eerdere oudejaars.

Beeldenstorm geeft, in de laatste weken van dit jaar, een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heengaan en of we een standbeeld verdienen. Dat wordt dus weer heel veel humor, poëzie en publieksparticipatie tot in de garderobe. Beter gaat het niet worden in 2018!

Website: Dolf Jansen

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Karma's Keuken voor € 15,75 per persoon.

Op het menu staat een vleesspies van buikspek, ossenhaas, kip, varkenshaas en gegrilde groenten, geserveerd met een huisgemaakte barbecuesaus, frieten en een frisse salade. Of, voor de vegetariërs, een Poké bowl met sojaboontjes, rode biet, wortel, bosui, radijs, komkommer en avocado.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: