jeugd & familie musical

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks (6+)

Finn Poncin, Bente van den Brand e.a.


vr 13 december 2019   Grote zaal

19:00 - 20:30 uur

Laatste kans


Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon

Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes. 

Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Kom naar deze magische voorstelling in het theater. Wakkabakkaboe!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 6 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Rick Engelkes Producties

Producent: Rick Engelkes Producties
Cast: Finn Poncin, Bente van den Brand e.a.
Regie: Jasper Verheugd

Publieksreacties:

 

Een dag uit het leven van... Luca!:

 

Premièreverslag:

"Het vervolg op Dolfje Weerwolfje van Rick Engelkes Producties is een slimme cross-over vol vrolijkheid en magie." | Theaterkrant

"In zijn totaliteit is het een heerlijke voorstelling vol momenten waar je enorm om kunt lachen, waar de jongste bezoekers volop in mee kunnen gaan, en waarin je (ook zonder fantasie) duidelijk een vredesboodschap kunt ontdekken." | Musicalworld ★★★★

"‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Zelfs voor de ouders is het een erg leuke voorstelling!" | Theater Paradijs ★★★★

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: