jeugd & familie musical

Doornroosje De Musical (4+)

Van Hoorne met Sita, Titus & Fien e.a.


za 4 april 2020   Grote zaal

15:30 uur

Laatste kans


  • De sprookjesmusical der sprookjesmusicals
  • Met Sita Vermeulen als Doornroosje
  • Kom verkleed en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd
  • Na afloop Meet & Greet en Sprookjesafterparty in het Theatercafé

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, jaarlijks bezocht meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen ‘Doornroosje De Musical’ compleet nieuw leven in. In deze sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita en uiteraard ontbreekt het populaire tovenaarsduo Titus & Fien niet!

"De opzet van de Van Hoorne musicals kenmerken zich door een cast met een wervelwind aan energie doorspekt en versterkt door voorspellende en hilarische grappen van Titus en Fien." | Ilovetheater ★★★★★

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 4 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Van Hoorne Entertainment

Ook interessant voor u: