toneel

Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke

Een man een man


do 22 november 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


  • Komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster
  • Met Pierre Bokma, Kees Prins en Randy Fokke

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.

Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

'Een man een man' is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen

Eindregie: Gijs Scholten van Aschat

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Kar-Ma's Keuken voor € 15,75 per persoon.

Op het menu staat een vleesspies van buikspek, ossenhaas, kip, varkenshaas en gegrilde groenten, geserveerd met een huisgemaakte barbecuesaus, frieten en een frisse salade. Of, voor de vegetariërs, gevulde portobello's met spinazie, brie, blauwaderkaas en pijnboompitjes.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: