jeugd & familie

Efteling Presenteert: Sprookjessprokkelaar de musical (6+)


za 27 oktober 2018   Grote zaal

13:30 - 14:40 uur

Bestel snel


za 27 oktober 2018   Grote zaal

16:00 - 17:10 uur

Bestel snel


Nieuwe familiemusical naar het boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien van Oranje

Efteling presenteert 'Sprookjessprokkelaar de musical'. Een nieuwe, spannende familiemusical gebaseerd op het succesvolle jeugdboek 'De Sprookjessprokkelaar', waar inmiddels 18.000 exemplaren van verkocht zijn. 

De twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont, heeft haar enige boek letterlijk stuk gelezen. Haar opa wijst haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

En wat is er nog leuker dan deze musical bezoeken? Meespelen in deze musical! Wij zijn opzoek naar grootouders die met hun kleinkinderen mee willen spelen in deze leuke Efteling musical. 

Dit is jullie kans! Speel mee in Sprookjessprokkelaar de musical

Er mogen 10 koppels meespelen als gastrol. Een koppel is een grootouder met kleinkind. Je speelt de volledige speeldag mee. In de schouwburg wordt op 27 oktober de musical twee keer gespeeld, dus jullie mogen ook twee keer de gastrol spelen.

Voorwaarden
Er zijn 20 gastrollen te vergeven. Hieraan is een selectie verbonden in verband met de kostuums. Wij zijn op zoek naar 6 meisjes en 4 jongens tussen de 6 en 10 jaar oud (kledingmaat 116 t/m 140) en 4 opa's en 6 oma's (kledingmaat M t/m XXL).

Aanmelden
Meld je nu aan bij de Deventer Schouwburg. Vul het volledige inschrijfformulier in en mail deze naar publiciteit@deventerschouwburg.nl.

Je inschrijfformulier moet uiterlijk maandag 15 oktober bij ons binnen zijn. Lees hier de actievoorwaarden.

Website: Efteling

script en liedteksten: Allard Blom, naar het boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien | muziek: René Merkelbach | regie: Mark van Haasteren | choreografie: Daan Wijnands | decorontwerp: Joris van Veldhoven | kostuumontwerp: Carla de Kroon | lichtontwerp: Wim Dresens | geluidsontwerp: Jeroen ten Brinke

Kar-Ma's Keuken voor de Kleintjes.

Kom na de voorstelling onbeperkt Kabouter- en Reuzenpannenkoeken eten en ranja slurpen voor € 7,50 p.p.

Bestel hier  voor pannenkoeken eten na de eerste voorstelling

Bestel hier voor pannenkoeken eten na de tweede voorstelling

 

Ook interessant voor u: