show

Ellen ten Damme

Casablanca


vr 28 februari 2020   Grote zaal

20:00 - 21:35 uur

Laatste kans


Francais met een vleugje Arabique!

Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven.

Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.  

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt de top-entertainer een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Website: Ellen ten Damme

Producent: Ellen ten Damme
Regie adviezen: Ruut Weissman
Muzikanten: Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra: Thijs Cuppen (piano), Guus Bakker (bas), Arthur Lijten (drums), Matthias Konrad (trombone), Marieke de Bruijn (viool), Ben Mathot (viool), Mark Mulder (altviool) en Jos Teeken (cello).
Fotografie: Danny Ellinger

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

"Zo gaat ze maar door, Ellen ten Damme, op haar 52ste misschien wel energieker dan ooit. Het verhaal van haar nieuwe voorstelling, Casablanca, is net zo dun als het onzichtbare koord waar ze de hele show op balanceert, maar nooit vanaf valt." - AD ★★★★

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van Karma's Proeverij voor maar € 22,50 per persoon.

Vandaag proeven we: 6 Arabische gerechtjes
Laat u verrassen door onder meer onze linzensoep, tahjine met stoofvlees, couscous met kofta, mezze en het gerechtje sabih. Lekkere gerechtjes om te delen. 

Locatie: Brasserie | € 22,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Proeverij

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: