cabaret

Eric van Sauers

De Lief en Leed Tour


za 30 september 2017   Kleine zaal

20:30 uur

Laatste kans


Behendige en expressieve macho verteller.

  • Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren '90 met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde 
  • ls acteur is Van Sauers veelvuldig te zien op televisie. Zo speelde hij in Smeris (2014) en had hij gastrollen in o.a. Bureau Kruislaan en Pleidooi

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma ‘Ontroert’ komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Eric mag graag een beetje sarren en zuigen. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment.

In de brochure staat een verkeerde datumvermelding. Deze voorstelling is op zaterdag 30 september ipv zondag 30 september.

Website: Eric van Sauers

De pers over ‘Ontroert’

Elsevier

“Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing.”

Volkskrant ★★★★

“Ontroert maakt vooral duidelijk wat een behendige en expressieve verteller Van Sauers is.”

 

Parool ★★★★

“Van Sauers slaat met Ontroert een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (…) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert.”

Een goede, huisgemaakte gehaktbal met brood, friet en salade én een Grolsch beugel*. Bier & Bal wordt verzorgd door Kar-ma.

Locatie: Stadsfoyer | € 9,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor Bier & Bal is een reservering. U betaalt achteraf.

* Geen bierfan? Uiteraard schenken we ook wijn of frisdrank i.p.v. bier.

Ook interessant voor u: