muziek

Erwin Nyhoff

Legends from Heaven


vr 5 februari 2021   Grote zaal

20:00 - 21:15 uur

Afgelast


Het concert van Erwin Nyhoff wordt afgelast. Volgens de voorschriften die de overheid op 12 januari heeft afgegeven, sluiten wij onze deuren tot en met 9 februari. Alle voorstellingen in deze periode worden daarom afgelast. Kaartkopers zijn door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

“Over de doden niets dan goeds!” | Erwin Nyhoff

Gewapend met zijn gitaar en fantastische stem vertolkt Erwin Nyhoff de songs van overleden legendes van de popmuziek. Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese legends zal Erwin ook onze vaderlandse helden, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten. 

NB. Deze voorstelling is verplaatst van 26 november 2020 naar 5 februari 2021. Kaartkopers 26 november worden geïnformeerd. 

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Op de avond zelf krijgt je gezelschap een plaats toegewezen.

Website: Erwin Nyhoff

  • Scoorde in de jaren ’90 hits  met zijn band The Prodigal Sons.
  • Speelde op Pinkpop, Lowlands, Zwarte Cross en Oerol Festival.
  • Speelde met originele begeleiders van Elvis Presley; gitarist Scotty Moore en drummer D.J. Fontana.
  • Speelde in voorprogramma’s  van Pearl Jam, Alanis Morissette
  • Behaalde als Finalist van “The Voice of Holland” de 3de plaats
  • Trad op en schreef liedjes met Mick Taylor (Rolling Stones, Bob Dylan)
  • Trad de afgelopen jaren op in meer dan 100 theaters  waaronder Carré in Nederland.
  • Trad op met Rock’N’Roll Hall of Fame drummer Vini “Mad Dog” Lopez en  Jake Clemons saxofonist (Bruce Springsteen’s E Street Band)

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: