dans

Esencias Flamencas

Isaac Tovar, María Marín, Edsart Udo de Haes & Udo Demandt


zo 15 maart 2020   Kleine zaal

15:00 - 16:30 uur

Bestel snel


Ontdek de wereld van Flamenco

De Andalusische danser Isaac Tovar danste als 1e danser bij Ballet Nacional de España en heeft vele internationale flamenco-prijzen gewonnen. Hij werd genomineerd als semifinalist op het Festival Internacional de Las Minas, en won de 2e prijs voor Solo Choreography in de XXV Certamen de Coreografía de Danza Española y Flamenco in Madrid.

Hij danste in belangrijke theaters over de hele wereld the world, als: Place des Arts in Montreal, Teatro de la Zarzuela in Madrid, Teatro de la Maestranza in Sevilla, Teatro Villamarta in Jerez, Mariinsky Theatre in St. Petersburg, Palace of Music in Moscow, Chaillot Theatre in Paris, Sadler’s Wells of London, Bunkamura Theatre in Tokyo, International Theater in Taipei, Peking Opera House, en Joyce Theater in New York City.

Workshops

Isaac Tovar geeft workshops door heel USA, Europe and Canada. In Deventer zal hij 15 en 16 maart workshops geven in de Rozenfabriek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jorien Maters: j.maters@hotmail.com.

Dans: Isaac Tovar
Zang: María Marín
Gitaar: Edsart Udo de Haes
Percussie: Udo Demandt

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: