specials

EVENING TALK met...

Miljuschka Witzenhausen


di 21 maart 2023   Grote zaal

20:00 - 23:00 uur

Via de organisatie


Ze is tv-kok, schrijft kookboeken, strijdt voor body positivity én runt als culinair ondernemer haar eigen imperium, inclusief succesvol online platform, kledinglijn en een eigen tijdschrift. In het voorjaar verwelkomen we niemand minder dan Miljuschka Witzenhausen in de Grote Zaal van de Deventer Schouwburg tijdens dit zinderende event.

De levenslustige Miljuschka staat bekend als iemand die goed weet wat ze wil. Wat zijn haar meest waardevolle levenslessen en hoe stelt ze prioriteiten in haar drukke leven?
Als geen ander kan Miljuschka vertellen hoe het is om met niets te beginnen. Na haar scheiding had ze geen huis, geen geld en geen werk.
Hoe heeft ze haar dromen omgezet in daden? Welke tegenslagen heeft ze onderweg overwonnen? En welke ondernemerstips kan ze met ons delen?

Volkskrant-journalist en Kantoor-oprichter Anna van den Breemer zal Miljuschka interviewen. Een eerlijk gesprek over dicht bij jezelf blijven, bewijsdrang en veerkracht.

Naderhand is er een borrel om te connecten met andere (ondernemende) vrouwen. Om misverstanden te voorkomen: mannen zijn ook zeer welkom!

Ook is het mogelijk om haar nieuwste boek 'Makkelijk Miljuschka' te laten signeren. Haar boeken zijn ook te koop in de Schouwburg.

Inloop vanaf 19:00 uur

Website: Het | Kantoor

Ook interessant voor jou: