toneel

FAHD LARHZAOUI

SHIRT UIT FAHD!


vr 26 april 2019   Theater Bouwkunde

20:30 - 23:58 uur

Via de organisatie


‘Shirt uit Fahd!’ is een facing the facts. Want hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo ‘Schijn’, over een man die een dubbelleven leidt. ‘Schijn’ speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken.

In ‘Shirt uit Fahd’ treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in ‘Schijn’ aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in ‘Shirt uit’ te verstikken.

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf? In ‘Shirt uit Fahd!’ zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is ‘Shirt uit Fahd!’ een facing the facts.

Piet Menu: “Door een ontmoeting met de ander leer je jezelf kennen, dat is het motto van Het Zuidelijk Toneel. Shirt Uit Fahd! is zo’n indringende ontmoeting. Omdat in Fahd’s Marokkaanse roots en in de periode na Schijn, een universele, moderne en herkenbare worsteling zit met vrijheid en de nood aan roes, rust en rebellie."

Locatie: Theater Bouwkunde

Website: Theater Bouwkunde

Spel: Fahd Larhzaoui

Tekst: Don Duyns

Regie: Bram Jansen

Decor: Robin Vogel

Artistiek Advies: Piet Menu

Productie: Alles voor de Kunsten, Het Zuidelijk Toneel

Ook interessant voor u: