Fleetwood Mac: The incredible Story

The Cosmic Carnival


za 3 februari 2024   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.

Eind jaren zestig opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, 2,5-uur durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vijf seizoenen en bijna 150 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

"Een daverend, uniek eerbetoon door één van de beste live-acts uit de Lage Landen. Normaal ben ik niet van de tributebands maar dit was geweldig goed.” | Bezoeker

Website: The Cosmic Carnival

Cast:

Nicolas Schuit: Guitars & Vocals

Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals

Wies Delouise: zang

Gerben van Etten: Keys & Vocals

Max Horak: Guitars & Vocals

Vincent Moes: Bass & Vocals

Tom van Sadelhoff: Drums

Nicolas Schuit: creative

The Cosmic Carnival i.s.m. Vivesco: Producent

Ook interessant voor jou: