muziek

FOURCE


wo 23 juni 2021   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Max, Jannes, Ian en Niels komen naar Deventer!

Na een reeks uitverkochte concerten in onder meer Tilburg en Amsterdam, gaat de populaire boyband FOURCE nu het theater in! Geniet van een grote greep uit het repertoire van FOURCE, met niet alleen hun eigen Nederlandstalige liedjes maar ook bekende Engelstalige covers. Deze vier jonge hartenveroveraars laten zich in het theater van hun beste kant zien. Een must voor iedere fan en een traktatie voor iedereen die ze nog moet leren kennen!

Populaire boyband

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max, Jannes, Ian en Niels: vier jongens in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival. Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgië. Met hun uptempo song ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

Non-stop nummer 1-hits

Sindsdien is FOURCE hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met non-stop nummer 1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en al meerdere uitverkochte concerten op hun naam, ligt dit doel binnen handbereik!

NB. Deze voorstelling is verplaatst van 31 maart naar 23 juni 2021. Kaartkopers zijn geïnformeerd.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Download je e-tickets kort voor aanvang. De QR-code kan nog veranderen i.v.m. wijzigingen geldende coronamaatregelen.

Website: FOURCE

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg