muziek

Frank Boeijen

Theatertournee 2019


za 30 maart 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Een onmiskenbare stem, liedjes uit het hart en een band die past als een warme jas

"Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling." | Popmagazine Heaven

Frank Boeijen verovert met zijn persoonlijke verhaal het hart van de theaterbezoeker. Zijn teksten beklijven en de muziek ontroert. Hits van toen zoals ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Koud in mijn hart’ of ‘Vaderland’ worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Maar ook pasgeboren liedjes komen voorbij. Een muzikale avond waarin de bezoeker een reis door de tijd maakt van de jaren ’80 naar het heden.

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

Website: Frank Boeijen

Geniet voorafgaand aan het concert van heerlijke Bubbles & Bites uit Karma's Keuken voor € 23,50 per persoon.

Op het menu staan de volgende Bites: pomodorisoepje, vitello tonato, salade caprese en risotto met erwtjes, champignons en pancetta.

Of: lasagne uit toscane en huisgemaakte tiramisu.

Locatie: Brasserie | € 23,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Bubbles & Bites

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: