muziek

Frans Bauer & Sieneke

'n Avond met jou


zo 5 november 2023   Grote zaal

15:00 uur

Bestel snel


Fonkelnieuwe duetten in een eenmalige gezamenlijke tour

Frans & Sieneke - 'n Avond met jou, Live in Concert wordt een twee uur durend programma vol muzikale verrassingen. De mooiste duetten worden afgewisseld met de herkenbaarheid van de grootste hits. Een unieke nieuwe voorstelling van twee absolute toppers van het Nederlandstalige populaire lied, onder begeleiding van een live-orkest.

Ze zongen samen tijdens de concertreeks 'Tour de Frans' en wisten meteen dat ze een muzikale match waren. Een match uit de, door hun beiden, veel bezongen hemel. Want laten we eerlijk zijn, je hoeft geen goot liefhebber te zijn van het populaire volkse repertoire, om te weten dat deze combinatie goud is.

De gebeden van de fans zijn gehoord, want Frans & Sieneke besloten samen acht fonkelnieuwe liedjes op te nemen. Voor deze gelegenheidssamenwerking werd Emile Hartkamp aangetrokken. Emile is onder andere mede verantwoordelijk voor de hitsuccessen van Frans Bauer en Marianne Weber; een driedubbel platina bekroonde samenwerking.

Frans & Sieneke gaan samen op reis om hun liedjes op de mooiste plekken te zingen. Van deze reis wordt een verslag gemaakt dat op TV wordt uitgezonden.
Vervolgens zetten ze de reis door langs onze prachtige theaters, waarvan op 5 november in Deventer! 

 

Tijdens de laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om Sieneke als gast te ontvangen. Samen brachten zij een medley van duetten. De reacties van het publiek waren geweldig. Dat smaakte voor beide naar meer … veel meer. Ze beloofde elkaar de magie van hun gezamelijke stemmen te vereeuwigen. Voor de bijzondere gelegenheid werd de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden acht fonkelnieuwe duetten opgenomen. Als klap op de vuurpijl werd er een tournee gepland. In 2023 en alleen dan, bezoeken Frans & Sieneke de mooiste theaters van Nederland en België. Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten en nog veel meer!

‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen. Mis het niet, strijk neer in het warme rode pluche en geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek! 

Ook interessant voor jou: