show

Fred van Leer

Leer van Fred Live


za 12 oktober 2019   Grote zaal

20:00 uur

Wachtlijst


Leer van Fred LIVE ongekend succesvol. En ook in seizoen 2019/2020 weer in de theaters. 

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels bezochten 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land. Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”  Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs 

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.  

Website: Instagram Fred

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van Karma's proeverij voor maar € 22,50 per persoon.

Vandaag proeven we: Freds favorieten!
Bisque Homard, Thai beef, dragonroll, tuna taco en een zoete verleiding. Smullen maar!

Locatie: Brasserie | € 22,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu Karma's proeverij

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: