cabaret

Freek de Jonge

De Suppoost


za 9 februari 2019   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Nieuwe solo gemaakt in Groninger Museum

Freek de Jonge gaf in zijn lange carrière het Nederlands cabaret een ander gezicht en wordt door velen nog steeds gezien als de allergrootste. Zijn recente voorstellingen behoren tot het beste dat hij ooit maakte. In ‘De Suppoost’ staat hij voor het eerst in jaren weer alleen op het toneel. Als zaalwachter van een museum neemt hij je mee op avontuur, van voorvallen tijdens ontmoetingen met bezoekers tot invallen betreffende kunst- en vliegwerk.

“Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge.” | De Volkskrant over Freeks laatste voorstelling 'Als je me nu nog niet kent'

De voorstelling 'De Suppoost' vloeit voort uit de expositie van Freek en Hella in het Groninger Museum (14 september tot 1 november 2018). Aan de hand van kostuums, keramieken, foto’s en filmbeelden wordt hun jarenlange samenwerking in beeld gebracht. Beide zijn dagelijks aanwezig met optredens en perfomances. 

Website: Freek de Jonge

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: