specials

Gerlof Meijer

Strafrecht? Levensecht! 3.0


za 24 november 2018   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Spannend, rauw en levensecht!

Nadat Meijer in de afgelopen jaren met zijn theatercolleges volle zalen heeft getrokken, komt hij terug met een fonkelnieuwe 3.0 versie van “Strafrecht? Levensecht!”. Ook in zijn nieuwe theatertour gaat hij het strafrecht dichter bij de burger brengen door op een eenvoudige wijze inzicht te geven in de dilemma’s waarmee strafrechters worstelen.

Knopen doorhakken in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte, kleine verkeersfouten met verschrikkelijke gevolgen, zaken met alleen maar slachtoffers, ook die zijn er. En waarom geen levenslang voor een serieverkrachter? Waarom wederom een taakstrafje voor een draaideurcrimineel? Strafrechters zijn veel te soft, iedereen komt er maar mee weg of is zo weer terug!

Op een indringende en overtuigende wijze zal Meijer trachten antwoord te geven op vele vragen die leven onder de burgers over het strafrecht. Dat het hem lukt blijkt wel uit de grote publieke belangstelling die hij heeft weten te krijgen in de theaters.

Bekijk hier de promo van 'Strafrecht? Levensecht! 3.0'

Website: Gerlof Meijer

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje uit Karma's Keuken voor € 15,75 per persoon.

Op het menu staat een herfststoofschotel met paddenstoelen, frietjes en een frisse salade. De vegetarische optie is 2 gevulde portobello's met spinazie, blauwaderkaas, brie en pijnboompitjes.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: