cabaret

Nina de la Parra & Sanne Landvreugd

Gods wegen


wo 15 december 2021   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heb je een coronatestbewijs nodig. Gebruik hiervoor de Coronacheck-app. Vergeet ook vooral je legitimatiebewijs niet. Kijk voor meer informatie op onze pagina Veilig naar het theater. Wij wensen je een fijn bezoek!' 

Spoken word' en opwindende muziek in een programma van twee powerhouses 

Gods wegen leidden er al 22 jaar geleden toe dat Nina de la Parra (tekst) en Sanne Landvreugd (saxofoon) bij elkaar over de vloer kwamen in Paramaribo. 

Ze zaten beiden op het roemruchte Barlaeus in Amsterdam. Ze hebben allebei een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder en staan samen op de podia in Nederland.

Nina in een virtuoze autobiografische bevraging over haar christelijke klasje in Paramaribo, het koloniale verleden van haar joods-Sefardische voorvaderen, haar ervaringen in Surinaamse one-hour hotels, haar pratende vagina en haar zoektocht naar verlichting bij een winti-priester.
Sanne in een virtuoze, eclectische stijloefening van caribbean dancemusic, jazz, blues en house op diverse saxen.

Zonder medelijden, verleidelijk, altijd feministisch, woedend en persoonlijk, trappen zij hun complete afkomst, hun generatie vrouwen en uiteindelijk zichzelf in de baarmoeder.
Entertainment van de hoogste duikplank!

Regie: Titus Muizelaar
Geluid en techniek: Jan Heideveld
Muziek: Sanne Landvreugd en Nina de la Parra

Foto: Leendert Vooijce
Art work: Hedy Tjin

Styling: Bonnie Rae Hulsman
Kostuum: Machteld van Roijen

 

Ook interessant voor jou: