toneel

Golden Palace

Shop till you drop


wo 24 januari 2018   Kleine zaal

20:30 - 21:50 uur

Bestel snel


Beeldende, absurd-humoristische voorstelling over onze shop-verslaving

  • Met: Titus Boonstra, Katelijne Beukema, Syoma Ekhart e.a.

Golden Palace neemt u mee naar een warenhuis waar wensen werkelijkheid worden. Zit u niet lekker in uw vel? Het sales team helpt u door de moeilijke momenten heen. Voor elk probleem heeft het warenhuis een passende oplossing op voorraad: een product op maat dat uw geluksgevoel doet oplaaien. Herboren stapt u terug de wereld in.


Theatergroep Golden Palace is een meester in de analyse van het menselijk functioneren. “Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog,” schreef de Volkskrant al eens. In de beeldende, absurd-humoristische voorstelling ‘Shop till you drop’ buigt het gezelschap zich over onze aan verslaving grenzende drift om te shoppen. Proberen we met ons koopgedrag het gat in onze ziel te dichten?                             

Website: Golden Palace

de Volkskrant | ★★★★

"Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog. Golden Palace lekker absurdistisch op dreef. Regisseur Ingrid Kuijpers ontrafelt als vanouds ons gedrag."

Theaterkrant | ★★★★

"Doldwaze satire op onze koopzucht."

Haarlems Dagblad

"Shop till you drop is gelukkig geenszins moralistisch. Het is een heerlijke parodie, even herkenbaar als hilarisch, op onze aan verslaving grenzende drift om te shoppen."

Concept en regie: Ingrid Kuijpers

Assistent regie: Jansje Meijman

Spel: Titus Boonstra, Katalijne Beukema, Syoma Ekhart, Monique Kuijpers, Annebel Overbeeke en Kajetan Uranitsch

Ook interessant voor u: