cabaret

Greg Shapiro

Leaving Trumpland - A 2020 Election Special (Engelstalig)


do 10 december 2020   Grote zaal

20:00 - 21:00 uur

Bestel snel


A 2020 Election Special Greg Shapiro (Boom Chicago, BNR, Comedy Central) is terug! 

De stem van de ‘Netherlands Second’-video (‘Zondag met Lubach’) is klaar voor 2020 met een Trump verkiezingsspecial; de verkiezingsconference - Donald J. Trump: The J is for Genius. Wint Trump in 2020? Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning?

In ‘Leaving Trumpland’ komen we erachter hoe we Trump achter ons kunnen laten.  Maar - als Trump wint – zal Shapiro eerst zijn felicitaties aanbieden aan de echte winnaar: Vladimir Poetin. Daarna wordt het persoonlijk voor Shapiro. Als Trump wint, wordt het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Zijn dochter heeft onlangs haar stemrecht aangevraagd, met als gevolg dat haar Nederlandse bank haar account heeft geannuleerd omdat ze Amerikaanse is. ‘Leaving Trumpland’ wordt ook een ode aan Nederland – een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

“Greg Shapiro is de uitgelezen persoon om Nederland Trump-les te geven” | De Volkskrant over ‘The Madness of King Donald’ ★★★★

Voorstelling is in het Engels / Nederlands 

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Website: Greg Shapiro

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: