cabaret

Guido Weijers

De Oudejaarsconference 2018


do 6 december 2018   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Filosofisch, intelligent, maar ook met de botte bijl

Guido Weijers sleurt je mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor. In het theater is fantasie echt en de confrontatie puur. 

Theater is uitzoomen en jezelf overgeven. Ontsnappen aan de ratrace of aan de waan van de dag. In het theater mag alles, daar is er vrijheid zonder grenzen. Daar gelden andere wetten. Zit je gevangen in 2018 en vastgeplakt aan je mobiele telefoon, of breek je een avond uit?

Note: Pas op 31 december is ‘het jaar’ compleet. Vanzelfsprekend dat De Oudejaarsconference 2018 in deze fase nog een try-out is.

Website: Guido Weijers

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Karma's Keuken voor € 15,75 per persoon.

Op het menu staat een winterstoofschotel van paddenstoelenragout met 'vergeten' groenten. Of, de vegetarische optie, een pittige stoofschotel met linzen, zoete aardappel en paprika. Geserveerd met zoete aardappelfrietjes en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks. 

Bestel nu alvast uw borrelplank en wij zorgen dat deze zal klaarstaan op een vooraf gereserveerde plek.

 

Ook interessant voor u: