specials

Guido Weijers

Masterclass Geluk


za 3 juni 2017   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Filosofische quotes op Facebook, glossy's met blije titel, een cursus mindfulness. Bijna iedereen lijkt op zoek naar geluk. Guido Weijers presenteert vanavond de wetenschappelijke kant van geluk. 

  • Dit keer geen cabaret van Guido, maar een masterclass
  • Uiteraard wel met de nodige humor!

"Guido Weijers, die cabaretier? Wat weet die nou van de wetenschap van geluk". Meer dan je denkt! Ook bij Guido vlogen de quotes, zelfhulpboeken en meditaties met klankschalen om de oren. Maar Guido is vooral geïnteresseerd in de feiten.

Hij ploos vele wetenschappelijke onderzoeken uit, zoals 'Wat mensen gelukkig maakt' en 'Hoe je geluk kan beïnvloeden'. Hij volgende zelf een Masterclass over geluk aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ging op onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk in Bhutan en sprak op een TEDx over 'The Pursuit of Happiness', het navolgen van geluk.

Na zijn uitgebreide onderzoek en opleiding mag Guido Weijers echt van geluk spreken. Dat doet hij ook, 2 uur lang kan jij daar bij zijn.

Bestel nu kaarten voor Guido Weijers' Masterclass Geluk en kom dankzij wetenschappelijk onderbouwde tips & tricks een stukje dichter bij het maximale geluk. 

Website: Masterclass Geluk

Ook interessant voor u: