muziek

Hadewych Minis & Het Matangi Quartet

Hadewych doet de dames


vr 24 januari 2020   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Van Anouk tot Annie M.G. en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam

Hadewych Minis doet alles. Naast toneel, musical en internationaal gelauwerde films stond ze vorig seizoen met haar succesvolle solo-muziektheaterprogramma MINUS PLUS in de theaters.

In 'Hadewych doet de dames' maakt ze een keuze uit de enorme hoeveelheid liedjes van Nederlandse zangeressen uit de afgelopen 75 jaar. Een speurtocht naar de liedjes die haar raken, die tijdsbeelden markeerden, naar vergeten liedjes die we allemaal kunnen meezingen en naar de pareltjes die niets aan zeggingskracht hebben ingeboet. Hadewych zoomt in op het hart en de smart van onze Nederlandse zangeressen en liedjesschrijfsters. Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam. Op zoek naar haar muzikale vingerafdruk.

Begeleid door het Matangi Quartet, voor de gelegenheid aangevuld met een bassist en een drummer, wisselen nostalgie, hits en vergeten parels elkaar af in een aaneenschakeling van gespeelde en gezongen monologen.

Website: Hadewych Minis

Producent: PGK Events
Muzikanten: Hadewych Minis, Matangi Quartet, Leon Klaasse (drums) en Marijn van Prooijen (bas)
Regie: Peter van de Witte
Lichtontwerp: Tim van ’t Hof
Fotografie: Marc de Groot

Pauw

Dinsdag 3 december was Hadewych te gast bij Pauw en vertelde over Hadewych doet de dames en deed ze een optreden samen met het Matangi Quartet. Bekijk het interview hier. Bekijk het optreden hier.

Trailer

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: