cabaret

Hans Dorrestijn

t Houdt een keer op


zo 8 november 2020   Grote zaal

15:30 - 17:00 uur

Bestel snel


Geestig en zwartgallig cabaret

Voor de verandering wordt het een keer een gezellige mix van kleine en grote rampspoed; de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. Hans Dorrestijn stelt in zijn nieuwe programma de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking en natuurlijk klaagt hij de paus ook aan vanwege de eikenprocessierups.

Hij onthult aan het publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. De doodgemepte vliegen en muggen gooit hij uit het raam, zodat de zwaluwen er ook nog wat aan hebben. Maar tot zover, want ’t houdt een keer op.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket. 

Website: Hans Dorrestijn

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: