muziek

Harrie Jekkers en Klein Orkest

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug


za 11 mei 2019   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Wachtlijst


Muziektheater over en door de legendarische nederpopgroep Klein Orkest

  • Muzikaal wordt Jekkers begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: bassist Chris Prins en drummer Niek Nieuwenhuijsen, en nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink op toetsen

Na de succesvolle cabaretvoorstelling 'Jekkers & Jeroen' keert Harrie Jekkers terug naar zijn muzikale roots: de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest. Tussen 1979 en 1985 scoorde de band hits als 'Later is allang begonnen', 'Koos Werkeloos' en 'Over 100 jaar', en natuurlijk 'O, O Den Haag' en 'Over de Muur', liedjes die nog altijd hoog staan genoteerd in de Top 2000.

Website: www.bvmooiweer.nl

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Karma's Keuken voor slechts € 18,50 per persoon.

Op het menu staat een lekkere grote saté spies van biologische kippendijen met verse frieten en een frisse salade. Of kies voor de vegetarische groene curry met papadum, jasmijnrijst, mangochutney en raita.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: