toneel

Hendrik Groen - Zolang er leven is

Beau Schneider, Mike Weerts, e.a.


zo 9 februari 2020   Grote zaal

15:30 - 17:05 uur

Laatste kans


De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater!

Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen 'Zolang er leven is', met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanidoclub (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. 

“Heerlijke avond uit. Goed gedaan jongelui. 😂 - Hendrik Groen

Gezocht: ouderenkoor

Extra leuk: in 'Zolang er leven' is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wilt u uw koor aanmelden, mail naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.

Website: Bos Theaterproducties

Producent: Bos Theaterproducties
Regie: Gijs de Lange
Met: Beau Schneider, Mike Weerts, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma /  Anne-Marie Jung
Bewerking: Léon van der Sanden 
Decorontwerp: Ascon de Nijs
Kostuumontwerp: Maya Schröder

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: 'Pogingen iets van het leven te maken' was avond na avond uitverkocht.

Maak uw middag compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

“Hendrik Groen – Zolang er leven is, een bijzonder geslaagde voorstelling, die je, zeker als liefhebber van de boeken, moet zien.” - Theaterparadijs â˜…★★★

"Schneider en Weerts zijn samen ijzersterk, bijvoorbeeld als ze aan het vissen zijn of in een tweegesprek over dood en leven, over vriendschap of de noodzaak van een dagboek schrijven." - Theaterkrant

“De vorige ‘Hendrik Groen’ uit 2017 was lief, maar (…) deze nieuwe Groen is stukken beter.” - Noordhollands Dagblad

Ook interessant voor u: