muziek

Herman van Veen


vr 21 september 2018   Grote zaal

20:00 - 22:50 uur

Laatste kans


za 22 september 2018   Grote zaal

20:00 - 22:50 uur

Laatste kans


Herman van Veen (1945) speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde wees-eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. 

  • Ontving in 2016 de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver
  • Zingt schijnbaar moeiteloos zijn repertoire in 5 talen

In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York én de Deventer Schouwburg.

“Herman van Veen blijft energiek en onnavolgbaar.”| NRC ★★★★★

Meer dan een zanger

Herman zet zich al meer dan 50 jaar actief in voor de rechten van het kind, is jarenlang goodwill-ambassadeur voor Unicef en met Edith Leerkes oprichter van het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz in Soest. Hij mag zich – naast de vele internationale onderscheidingen die hem ten deel vielen - Professor Honoris Causa van de Martin Buber University Brussel/Kerkrade noemen en heeft een Eredoctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel omwille van zijn humanitaire inzet, zijn consequente houding tegen elke vorm van onrecht en zijn verdediging van het vrije woord. 

Herman is drager van het Verdienstkreuz am Band des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

 

Website: Theaterbureau De Mannen

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk Stoofpotje voor € 15,75 per persoon, verzorgd door Kar-Ma's Keuken. Op het menu staat een herfststoofpot met paddenstoelen en 'vergeten' groenten, geserveerd met zoete aardappel en een frisse salade. 

Locatie: Brasserie | € 15,75 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Stoofpotje voor 21 september of 22 september.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: