muziek

Herman van Veen

76 'Dat kun je wel zien dat is hij'


do 2 september 2021   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


"Clown Herman is nog altijd een genot om naar te kijken" (Trouw)

"Het zou een feestjaar worden, een vrolijk weerzien. We zouden, ik ben net zo oud als de gewapende vrede, met jou mijn vijfenzeventigste verjaardag vieren en vrij naar Chawwa Wijnberg zingen:

Violen, anjelieren
en een tas vol prei
wat hebben we te vieren
violen, anjelieren
en een tas vol prei.

Toen kwam dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis en wuifden we naar kinderen voor ramen. Gingen we beetje voor beetje en toen toch maar weer niet weer wel naar buiten. Zingen, spelen voor een handvol durvers in de zalen en de zaaltjes. Tot ook dat niet meer mocht.

Nu het weer wel met mate mag,
komen wij alsnog naar je toe,
om het vieren in te halen.
Samen met Kees Dijkstra en Edith Leerkes.
We gaan elkaar toch zien.

Kijk ernaar uit."

“Entertainment van grote klasse. (…) Hiervoor past slechts een diepe buiging.” | Trouw ★★★★

Op dit moment zijn er 200 kaarten in de verkoop voor deze voorstelling. Mochten er dan geen coronamaatregelen meer zijn, gaan de overige kaarten in de verkoop. Meld je in geval van een Wachtlijst dus vooral aan en wij geven je een seintje.

Website: Herman van Veen

Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

In deze coronaperiode vinden wij het belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Coronamaatregelen Deventer Schouwburg

Ook interessant voor jou: