show

Het Groot Niet Te Vermijden

The Inevitables


do 9 mei 2019   Grote zaal

20:00 - 22:15 uur

Laatste kans


  • Humor, goede muziek, theater en muzikale grappen
  • Met: Martin Bakker, Chris Grem, Jochem Kroon, Peter Tinke en Evert Josemander

Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun "dan weer dit dan weer dat" theater. Ook in hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling 'The Inevitables' nemen de heren u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld.

Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. Vijf heldhaftige multi-instrumentalisten en een unieke formule laten u een avond ontsnappen aan uw eigen sores.

"Goede muziek, humor en theater; drie elementen die volledig tot hun recht komen in de nieuwste show van Het Groot Niet Te Vermijden". | Cabaret.nl ★★★★

Website: Het Groot Niet Te Vermijden

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Dagschotel uit Kar-Ma's Keuken voor slechts € 18,50 per persoon.

Op het menu staat een vleesspies van ossenhaas, buikspek, vakenshaas en kippendijen geserveerd met gegrilde groenten, huisgemaakte barbecuesaus, een frisse lente salade en verse frieten.

Of kies voor de vegetarische groene curry met papadum, jasmijnrijst, mangochutney en raita.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu uw Dagschotel.

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: