jeugd & familie

Pippi Powerrrrr (8+)

Het Laagland


zo 29 januari 2023   Kleine zaal

15:30 uur

Bestel snel


Een avontuurlijk onderzoek naar trouw zijn aan jezelf

Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr. Ook met moedige eigenzinnigerds als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles, Stromae en Greta Thunberg als inspiratiebron. Én al die krachtige rolmodellen die in 2023 van zich gaan laten horen.

Durf jij jezelf te zijn én te laten zien?

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Energiek theater voor jongens én meiden.

Website: Het Laagland

Concept en regie: Inez Derksen

Spel, zang en dans: Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata & Eva van der Post.

Dramaturgie: Annelies van Wieringen

Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 8 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Ook interessant voor jou: