jeugd & familie

Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal (6+)


zo 13 oktober 2019   Grote zaal

15:30 uur

Bestel snel


Hotte popmuziek om op de dansen en om mee te zingen!

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje pakt je beet en het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen! 

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje en wat doet een liedje. In ‘Doe mij een liedje speciaal’ worden liedjes besteld bij een snackbar. Je krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alles vakkundig wordt bereid. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. Vol interactie en publieksparticipatie. Natuurlijk overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Hippe Gasten is een band speciaal voor kinderen en bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. De liedjes met leuke en uitdagende teksten, gespeeld door een super strakke band, vallen ook erg goed in de smaak bij de ouders.

In het kader van het Kinderboekenweekspektakel. Meer info op www.kinderboekenweekdeventer.nl.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je 6 jaar of ouder bent. We vragen ouders/begeleiders deze grens te hanteren. Baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.

Website: Hippe Gasten

Ook interessant voor u: