toneel

ID Theatre Company

FAIR! (12+)


wo 9 oktober 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


De kermis van het egoïsme

Wat als we alles zouden kunnen doen wat we maar willen, wanneer we maar willen? Geen regels, geen verplichtingen en geen rekening hoeven houden met anderen? In FAIR!, de kermis van het egoïsme, staan vrijheid en vermaak voorop. Dans, muziek, dj’s en wilde attracties zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Een nacht om nooit te vergeten… of een nachtmerrie.

Het toneelbeeld start bij zonsondergang en eindigt bij zonsopgang. Daar tussenin draait de kermis van het egoïsme, geleid door de kermis exploitant. In zijn hokje spoort hij de menigte aan in hun zoektocht naar geluk en vermaak. De kermisbezoekers willen alleen maar plezier en voor één keer volledig egoïst zijn, de exploitant vraagt zich in zijn pauzes af waar deze zoektocht naar geluk eigenlijk toe leidt. De nacht begint uitgelaten, maar naarmate de attracties harder en wilder worden, worden de bezoekers ongeremder en minder sociaal. Het geluk blijkt ineens ver te zoeken.

Met FAIR! laat ons huisgezelschap ID Theatre Company jonge mensen nadenken over de lusten en lasten van het individualisme en de behoefte naar eeuwig plezier. Een beeldende en rauwe multidisciplinaire voorstelling met dans, spel en muziek. 

Website: ID Theatre Company

ID Theatre Company maakt interculturele, multidisciplinaire montagevoorstellingen met spel, performance en dans over identiteit & actualiteit voor een (nieuw) publiek vanaf 12 jaar. Op dit moment alleen in het theater, maar in de toekomst gaan we verschillende voorstellingen per jaar maken. Een voorstelling in het theater, een voorstelling in de klas op middelbare scholen en een community art voorstelling in de Deventer Schouwburg tijdens ons eigen ID-festival. Maar zover zijn we nog niet, eerst komt IDTC met de tweede voorstelling: FAIR! 

Lees meer over ID Theatre Company.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

Vandaag op het menu:
Surf en Turf van biefstuk en gamba's met gegrilde groenten en huisgemaakte frieten. Of geniet van onze portobello's met spinazie gegratineerd met brie en blauwaderkaas, lekker met zoete aardappelfriet en gegrilde groenten.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: