muziektheater

In bed met Dietrich en Piaf

Frédérique Sluyterman van Loo, Irene Kuiper & Ger Otte


zo 12 november 2017   Grote zaal

15:30 - 17:10 uur

Bestel snel


La Vie en Rose meets Van Kopf bis Fuss.

  • Heeft u wat extra hulp nodig tijdens het theaterbezoek, dan staat de werkgroep Theater 60+ voor u klaar

Ooit waren ze hartsvriendinnen, misschien zelfs geliefden: zangeres Edith Piaf, die het leven opdronk tot de laatste teug en filmster Marlene Dietrich, die haar pad zorgvuldig plande. Waarom klapte hun relatie uit elkaar? Dietrich heeft er altijd over gezwegen, ook na Piafs dood in 1963.

‘In bed met Dietrich en Piaf’ brengt ze weer bij elkaar in een nachtelijke confrontatie, waaruit blijkt hoezeer de dames verschillen in hun ideeën over mannen, idealen en overleven, maar ook hoeveel ze nog van elkaar houden. Heden en verleden vloeien door elkaar heen als de diva’s ieder hun eigen versie van de gebeurtenissen geven. Frédérique Sluyterman van Loo speelt Dietrich, Irene Kuiper verbeeldt Piaf en Ger Otte neemt de rol van alle mannen in hun leven op zich, in deze muziektheatervoorstelling vol humor, nostalgie, feiten en fictie.


Website: In bed met Dietrich en Piaf

Theaterkrant ★★★★

"Dramatisch muziektheater over koele engel en warmbloedige zangeres."

Het Parool ★★★

"Sluyterman van Loo en Kuiper zetten twee intrigerende vrouwen neer. De bedachtzame Dietrich met de kalme oogopslag, de kleine, gebogen Piaf met de indringende blik. Prachtig klinken ze, als ze, begeleid door piano of accordeon, fragmenten van bekende nummers zingen."

de Volkskrant ★★★

"Het is een meesterlijk gevecht tussen de berekenende, gedisciplineerde Duitse ster, die zorgvuldig met haar imago bezig was, en de gepassioneerde vrouw die mateloos was in alles: mannen, drank en drugs, en daardoor de 50 niet heeft gehaald."


 

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een High Tea in de Brasserie. Onbeperkt thee met hartige en zoete lekkernijen gezellig geserveerd op grootmoeders servies door Kar-ma.

Locatie: Brasserie | € 15,- | Aanvang 14.00 uur.

Reserveren aanbevolen.

 

Uw kaartje voor de High Tea is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: