dans

Introdans

5*****


do 24 mei 2018   Grote zaal

20:00 uur

Laatste kans


Vijf sterchoreografieën van vijf sterchoreografen.

  • Inleiding 1 uur voor aanvang om uw voorstelling nog intenser te ervaren

Variërend van dromerig en lyrisch tot spetterend en virtuoos laat Introdans zijn dansers de sterren van de hemel dansen.

Naast Mauro de Candia’s beeldschone 'La Morte del Cigno', een hedendaagse, mannelijke interpretatie van 'De Stervende Zwaan', bevat de voorstelling vier, voor Introdans nieuwe werken.

Jiří Kylián maakte het ontroerende 'Dreamtime' in 1983 voor NDT, op de hypnotiserende muziek van Toru Takemitsu. In dezelfde meditatieve sfeer speelt zich 'Loin af, van de Vlaams-Marokkaanse choreograaf Sidi Larbi Cherkaoui.

Voor de lichte noot zorgt Ben Van Cauwenbergh, voormalig stersolist van onder neer het Ballet Vlaanderen. Hij geeft in 'Les Bourgeois' een speelse vertaling in dans van Jacques Brels gelijknamige lied.

Het laatste werk is 'Unfold' van Robert Battle. Waar de Amerikaan tot nu toe een voorkeur liet zien voor stevige percussiemuziek, kiest hij ditmaal voor een klassieke aria uit Gustave Charpentiers opera 'Louise'.

Bekijk hier het volledige programma van de voorstrelling.

Website: Introdans

U wordt ontvangen met een heerlijk glas Prosecco en geniet van 5 verschillende gerechtjes.  Dit seizoen voor de introductieprijs van € 17,50 (normaal € 24,50).

Bubbles & bites is uit te breiden met friandises als dessert (a € 4,50)

 

Locatie: Brasserie | € 17,50 (normaal € 24,50) | Inloop tussen 18.00 en 18.30 uur.

Reserveren* aanbevolen.

 


Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Boode via 0570 - 542600.

* Uw kaartje voor Bubbles & Bites is een reservering. U betaalt achteraf.

Ook interessant voor u: