theater

Jakop Ahlbom Company

Vielfalt


vr 16 oktober 2020   Grote zaal

19:15 - 20:30 uur

Bestel snel


Ahlbom tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie

Na meer dan tien jaar wordt de internationale succesvoorstelling Vielfalt hernomen. Als in een surrealistische film wordt het publiek meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick.

Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar.

Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes is de voorstelling na meer dan tien jaar terug op de Nederlandse podia.

Website: Jakop Ahlbom Company

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.