cabaret

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn

De Andere Oudejaars


wo 30 september 2020   Grote zaal

20:00 - 21:15 uur

Bestel snel


Jan en Patrick leggen 2020 aan de beademing

Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs. 

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resultaat was volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van de staatssecretaris van financiën. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke weer aan de piano, 2020 onder handen. Je mag dus verwachten dat ook daar geen seconde van overblijft.

Georganiseerd in samenwerking met MIMIK

Tekst en spel: Jan Beuving en Patrick Nederkoorn

Muziek: Tom Dicke

Scriptadvies: Geert Lageveen

Foto: Maartje ter Horst

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

Ook interessant voor jou: