muziek

Jan Rotband

Het Beste


vr 17 mei 2019   Kleine zaal

20:30 - 22:40 uur

Bestel snel


Topvertalingen en eigen klassiekers

In Carré vierde Jan Rot groots zijn 60e verjaardag en introduceerde meteen de nieuwe Jan Rotband. Nu gaan ze op tour met ‘Het Beste’ van de laatste albums, maar ook ‘Het Beste’ uit Jans rijke verleden, met topvertalingen van Beatles en Stones tot Randy Newman en Bruce Springsteen, met eigen klassiekers als ’Hard zingend in het donker’ en ‘Counting Sheep’ en het lied over zijn moeder waarmee Jan de Annie M.G. Schmidt-prijs won.

"Jan Rot is op dit moment misschien wel de beste tekstdichter van Nederland. Die taal lijkt van elastiek, zeg. Hij maakt het onmogelijke mogelijk. Zijn nieuwe album is verreweg het beste wat ie ooit heeft gemaakt, het heet ‘Magistraal’ en daar is geen woord te veel bij gezegd...” Frits Spits in de Taalstaat op radio 1, maart 2018. 

‘Het Beste moet nog komen,’ zingt Jan op het nieuwe album ‘Magistraal’. En dat komt uit. ’Het Beste’ is nu. Mis het niet!

Website: Jan Rot

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk Burgertrio uit Kar-Ma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

Op het menu staan 3 burgertjes van black angus, kip en kabeljauw. Of de vegetarische optie: pompoen olijf-, rode biet- en een notenburgertje met yoghurt-munt saus. Beiden worden geserveerd met verse frieten en een frisse salade.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Burgertrio

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: