cabaret

Javier Guzman

Guzmán


do 16 januari 2020   Grote zaal

20:00 - 21:40 uur

Bestel snel


Javiers’s negende

Na zijn zesde Sinterklaasconference en tweede Oudejaarsconference in 2018 speelt Javier nu zijn negende avondvullende show ‘Guzmán’. ‘Guzmán’ is het tweede programma in een trilogie, die begon met ‘Ga-Bie-Jer’ en afgesloten wordt met ‘Francisco’.  In ‘Guzmán’ kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet.

Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat. Ben erbij!

Website: Javier Guzman

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: