muziek

Jeangu Macrooy

Horizon Theatertour


do 30 april 2020   Grote zaal

20:00 - 21:50 uur

Afgelast


De Horizon Theatertour van Jeangu Macrooy wordt afgelast. De Deventer Schouwburg volgt de voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus. Dit betekent dat alle voorstellingen, concerten, activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast worden.

Kaartkopers worden door ons geïnformeerd. Wij doen onze uiterste best de voorstelling naar een latere datum te verplaatsen. Lees meer.

 

Diepe soulstem

Met zijn lovend ontvangen tweede album 'Horizon' net uit en een uitverkochte releaseshow in de Paradiso achter de rug, gaat Jeangu Macrooy in 2020 voor het eerst de theaters in.

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster waarbij Jeangu schitterde als Judas in 'The Passion' en zijn debuutalbum 'High On You' werd genomineerd voor een Edison Pop 'Beste Album'. Hij is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag plat. Dit jaar vertegenwoordigt Jeangu Nederland op het Eurovisiesongfestival. In het theater wordt Jeangu's verhaal gedragen door zijn muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

“Hij is pas 23, maar heeft de diepte in zijn stem van een soulveteraan.” | AD over debuutalbum 'High On You'

Website: Jeangu Macrooy

Ook interessant voor u: