muziek

Jeangu Macrooy

Horizon Theatertour


vr 2 oktober 2020   Grote zaal

19:00 - 20:15 uur

Bestel snel


vr 2 oktober 2020   Grote zaal

21:15 - 22:30 uur

Bestel snel


Diepe soulstem

Met zijn lovend ontvangen tweede album 'Horizon' net uit en een uitverkochte releaseshow in de Paradiso achter de rug, gaat Jeangu Macrooy in 2020 voor het eerst de theaters in.

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster waarbij Jeangu schitterde als Judas in 'The Passion' en zijn debuutalbum 'High On You' werd genomineerd voor een Edison Pop 'Beste Album'. Hij is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag plat. In het theater wordt Jeangu's verhaal gedragen door zijn muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

"Met herkenbare teksten over de strijd om jezelf te mogen zijn en met zijn wendbare en lyrische stemgeluid, slaagt de zanger er steeds weer in je mee te nemen in zijn gevoelswereld. (...) Jeangu is een van die zeldzame zangers die je het gevoel kan geven dat je even in zijn hoofd woont." | AD ★★★★

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Website: Jeangu Macrooy

In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken en dat we samen kunnen genieten van de voorstelling. Neem daarom deze coronamaatregelen tijdens je bezoek in acht. Alleen samen kunnen we zorgen voor een veilige theaterbeleving.

“Hij is pas 23, maar heeft de diepte in zijn stem van een soulveteraan.” | AD over debuutalbum 'High On You'

"Wie de gave bezit te kunnen zingen als Jeangu Macrooy heeft altijd een fundament om op terug te vallen." | AD ★★★★

Ook interessant voor jou: