dans

Jens van Daele's Burning Bridges

Nachthexen II: La Parisienne


za 16 februari 2019   Kleine zaal

20:30 uur

Bestel snel


Een gedanste ode aan sterke vrouwen uit de wereldgeschiedenis

Met ‘NachtHexen I’ startte Jens van Daele afgelopen seizoen een cyclus over heldinnen uit de wereldgeschiedenis. Hij baseert zich op het geheel uit vrouwen bestaande Russische regiment Taman. Deze nachtheksen bombardeerden tijdens WOII in zweefvliegtuigjes met veel succes Duitse stellingen.

“Choreograaf Jens van Daele vervlecht de geschiedenissen subtiel tot een pakkend geheel. (…) Stoere, krachtige bewegingen.” | De Volkskrant ★★★★ over ‘NachtHexen I: Jeanne’

Ook in het vervolg brengt Van Daele’s immer van bezetting wisselende collectief van dansers, muzikanten, schrijvers, acteurs en dramaturgen een ode aan straffe vrouwen in sterke tijden. ‘NachtHexen II: La Parisienne’ is krachtige en ingetogen dans, stevig en gevoelig teksttheater en doordringende en verstillende livemuziek.

Website: Jens van Daele

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt.

Ook interessant voor u: