muziek

Jeroen van der Boom

Dit ben ik 2.0


vr 1 maart 2019   Grote zaal

20:00 - 22:30 uur

Bestel snel


Wegens succes opnieuw in het theater: Dit ben ik 2.0.

Jeroen van der Boom blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’.

Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen! 

Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer ‘Jij bent zo’, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen.

Website: Jeroen van der Boom

Geniet voorafgaand aan het concert van heerlijke Bubbels & Bites uit Karma's Keuken voor € 23,50 per persoon.

Op het menu staan de volgende Bites: thom kha kai, pokebowl, jakatorispiesjes, groente in tempura en springroll op een plank.

Locatie: Brasserie | € 23,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur

Bestel nu uw Bubbels & Bites

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van de voorstelling van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast uw borrelplank en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplak klaargezet wordt

Ook interessant voor u: