cabaret

Jochem Myjer

Adem in, adem uit


di 6 maart 2018   Externe Locatie

20:00 uur

Uitverkocht


Nieuwe show van de populaire musicus, imitator, kinderboekenschrijver én komiek.

  • Let op: deze voorstelling is in theater Orpheus in Apeldoorn
  • Verkoop exclusief via www.deventerschouwburg.nl start dinsdag 12 september 2017 om 9.00 uur
  • Kaarten zijn te koop o.b.v. best beschikbare plaats en maximaal 4 kaartjes per persoon.

Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater.

Ervaren 'Zenmeester' Jochem Myjer neemt je mee in een gloednieuwe avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij. 

"Ik kan vanwege mijn fysieke beperkingen niet meer hele lange tours doen. Dat betekent dat ik steeds vaker niet meer alle zalen af kan gaan. Dat vind ik jammer. Daarom hebben mijn management en ik besloten om in sommige grote zalen ook voor theaters in de buurt te gaan spelen. In dit geval exclusief voor deventenaren in Apeldoorn. Apeldoorn wordt dus even Deventer grondgebied die avond." Jochem Myjer.


Info over de kaartverkoop

Deze voorstelling vindt plaats in theater Orpheus in Apeldoorn. Jochem speelt vanwege zijn gezondheid geen lange tournees meer. Dat betekent dat hij niet meer alle zalen bespeelt. Maar gelukkig kunnen wij i.s.m. Orpheus één avond exclusief aanbieden aan de bezoekers van ons theater. Informatie over de kaartverkoop

De verkoop start op dinsdag 12 september om 9.00 uur via de bestelknop op deze pagina. U komt dan op de website van Orpheus en bestelt via hun systeem (u wordt hiermee ook klant van Orpheus). Kaarten bestellen kan alleen online, dus niet telefonisch en aan de kassa.

Rang 1: € 32,50
Rang 2: € 29,00
Rang 3: € 26,50
Prijzen exclusief € 1,25 boekingskosten per kaartje.

Tip

Maak van te voren een account aan op de site van Orpheus (“Mijn Theater”), dit kan met uw facebook-account of door zelf een inlog te bedenken. Hierdoor bestelt u dinsdagochtend sneller en makkelijker.

Voor rolstoelplaatsen neemt u contact op met onze kassa via 0900 - 3000 200 (€ 0,45 pm).

 

 

 

Website: Jochem Myjer

Regie: Jos Thie

Ook interessant voor u: