muziek

John Williams presenteert

R&B Oldskool hits Part Two


do 23 januari 2020   Grote zaal

20:00 - 22:20 uur

Bestel snel


‘Say Yeah’ tegen dit Oldskool feestje!

Na het grote succes van het eerste seizoen kon het vervolg niet uitblijven! We gaan verder met R&B Oldskool Hits PART TWO. De trein dendert door. Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes en nieuwe herinneringen maken we er een old school feestje van!

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete RNB hits van toen. Jodeci, Boyz II Men, SWV, Blackstreet en nog veel meer komen aan bod… op het leukste feestje van Nederland.

Voor een avond waan je je weer in The Challenge , Imperium, Locomotion of Bluetiek-in. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats. Onder leiding van een geweldige liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.

“Zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!” | Theater Paradijs

90’s outfit is toegestaan

Website: George Visser Productions

Maak uw avond compleet met een heerlijke borrelplank voor 2 personen. Voor € 12,50 geniet u in de pauze of na afloop van blokjes oude kaas, fuet worst, olijven of nootjes, kipfingers en cheesesticks.

Bestel nu alvast en bespreek voor de voorstelling, aan de bar, waar uw borrelplank klaargezet wordt.

Geniet voorafgaand aan het concert van de Specialiteit van de dag uit Karma's Keuken voor maar € 18,50 per persoon.

De specialiteit van vandaag:
Heerlijke spareribs met een marinade van "Jack Daniels". Of geniet van onze huisgemaakte rode bietenburger met gebakken ei, guacamole en citroenmayonaise. Beide geserveerd met koolsalade en zoete aardappelfriet.

Locatie: Brasserie | € 18,50 | Inloop tussen 18.00 en 19.00 uur.

Bestel nu de Specialiteit van de dag

Voor speciale wensen en vragen neemt u contact op met Kar-Ma's Keuken via 06 - 248 620 77.

Ook interessant voor u: