toneel

Jon van Eerd

Harrie neemt de benen


wo 9 februari 2022   Grote zaal

20:00 uur

Bestel snel


Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien.

In HARRIE NEEMT DE BENEN krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te
melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen.

Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.
HARRIE NEEMT DE BENEN is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten u gegarandeerd van uw stoel van het lachen.

Website: Jon van Eerd

Met: Met Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames en met Joey
Schalker als neef Barrie
Script: Jon van Eerd
Muziek: Mark Kuypers
Regie: Caroline Frerichs
Decor: Marjolein Ettema
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Producent: Pretpakhuis

Ook interessant voor jou: